*Tutorial* Cum sa iti faci cont pe LiveJasmin

Cum sa iti faci cont pe LiveJasmin

Inainte de a incepe trebuie sa stii ca ai nevoie de urmatoarele : - scanare fata si verso a cartii de identitate. - un webcam pentru realizarea sesiunii foto online sau poze corespunzatoare pe care apoi sa le incarcati prin splitcam . In una din imagini trebuie sa fie perfect vizibil capul si fata , iar in cealalta capul + actul de identitate tinut in mana , la vedere , langa cap , ca in exemplul de mai jos :


Pentru a te inscrie trebuie sa vizitezi pagina modelelor LiveJasmin ("Click AICI ") si sa completezi formularele de acolo . Mai jos , pentru cazul in care va incurcati undeva , va prezentam pas cu pas cum si ce trebuie sa completati pentru a va activa un cont de model pe LiveJasmin .


Odata ajunsi pe pagina daca nu sunteti automat redirectionati catre menu-ul in limba romana , dati jos in pagina si faceti click pe steguletul Romaniei.


>"Click AICI " to register.
Avem doua variante : inregistrare simpla sau avansata .Voi alege simpla pentru acest exemplu .
In continuare trebuie sa completam formularul de la pasul 1 pentru inregistrare , care arata si se completeaza astfel :


Unde : Nume utilizator - alegeti un username la intamplare . Pe acesta il veti folosi doar pentru autentificare , nu acesta va fi numele vostru de model . Pe acela il creati ulterior acestui pas . Apoi parola , adresa de email , acceptati termenii si conditiile si treceti mai departe .

Trebuie sa creem in continuare contul de titlular :


La pasul imediat urmator trebuie sa uploadati din calculatorul vostru scanarea cartii de identitate sau a pasaportului pentru a face dovada ca aveti varsta minima legala pentru a lucra pe acest site (minim 18 ani) . Dupa ce am trecut si de acest pas trebuie sa selectezi din lista categoria in care te incadrezi si pe care vrei sa lucrezi (fata , cuplu , adult , non adult , etc.) , si apoi in continuare sa completezi profilul incepand cu NUME MODEL - adica numele ce va apare pe site (Screenname) , varsta virtuala , inaltime , greutate si alte informatii asemanatoare . Dupa acest pas contul vostru este aproape gata . Mai trebuie urmati doar cativa pasi foarte scurti precum alegerea modalitatii de plata , a sumei minime de plata si tot aici iti poti comanda si crearea unui cont payoneer pentru cazul (foarte probabil) in care nu detii deja unul . IN ACEST MOMENT ESTI MODEL LIVEJASMIN . Trebuie doar sa mai astepti putin (in general mai putin de 24 de ore) pentru ca aplicatia ta si actele tale sa fie verificate si aprobate de catre moderatorii siteului .Daca aveti probleme cu creerea contului add me help.videochat@yahoo.com
Sfaturi si tot ce trebuie sa stiti despre videochat.

Un comentariu: